[webinár]
A négy ok, amiért a nagyvállalatok low-code rendszert vásárolnak

október 28. 10:00

Nem alkalmas az időpont? Sebaj! Regisztrálj és elküldjük a felvett anyagot emailben.

Témavázlat

1. A lassú digitális transzformáció fokozatos piacvesztést okoz, ugyanis a kisebb szervezetek kevesebb kötöttséggel, gyorsabban tudják fejleszteni az IT rendszereiket.

2. A nagyvállalatoknak integrált, biztonságos és időtálló vállalati architektúrára van szükségük, amit nagy mennyiségű egyedi alkalmazás lefejlesztésével kombinálva csak egy fejlesztési platformon lehet időben megvalósítani.

3. A low-code nem csupán fejlesztési, de közös munkarendszer is, amely képes bevonni az üzleti osztályokat a szoftverek tervezésébe és tesztelésébe, óriási lépést téve az agilitás irányába.

4. A low-code technológia érett szakaszba lépett. A nagy IT szállítók (IBM, Microsoft, Siemens stb.) már mind rendelkeznek saját megoldással. A piaci verseny minden szereplőnél ki fogja kényszeríteni, hogy a belső fejlesztéseit egy platformra helyezze.

Online követhető előadásunkon részletesen bemutatjuk a low-code technológiák nagyvállalati alkalmazásának legfontosabb motiváló erőit, illetve kiemelt felhasználási területeit, gyakorlati példákon keresztül. Emellett igyekszünk segítséget nyújtani a technológiák kiválasztásának és bevezetésének folyamatához a legjobb gyakorlatok áttekintésével.

Kinek szól az esemény?

Nagyvállalatok informatikai vezetőinek és stratégáinak.