Wolf András

-

CSO

Mendix

Használja ki a nearshore szoftverfejlesztés erejét a Mendix és a BlackBelt segítségével

Wolf András

March 17, 2022

Specialitásunk a low-coding és a gyors prototípuskészítés, melynek során dedikált ügyfélmenedzsereink gondoskodnak róla, hogy valamennyi érdekelt fél a legteljesebb mértékben részese legyen a fejlesztési folyamatnak. Egy évtizeddel ezelőtt azzal az elképzeléssel indultunk útnak, hogy az iparág kivételes tehetségű szakértőit összekössük a legizgalmasabb IT projektekkel. Az idők során nem csak a cégünk, de a megközelítésünk is sokat alakult, tapasztalatainknak és a változó elvárásoknak megfelelően. Bár a bevétel és a létszám tekintetében is sokat növekedett a cég, mi továbbra is egy szorosan összetartó csapat vagyunk: szenvedélyesen szeretjük a szakterületünket, a tökéletességre törekszünk és izgalommal lessük, hogy fejlesztőink milyen ötletekkel rukkolnak elő.

A Mendix vezető partnere a régióban

Gyorsan növekvő szoftverfejlesztő vállalatként már régen felismertük a fejlesztői keretrendszerek, az újrahasznosítható kódolás, a moduláris architektúra és a konténerizáció előnyeit. A felsorolt technológiákban szerzett jártasságunk, valamint profi fejlesztőgárdánk egyaránt hozzájárulnak szoftveres-innovációs projektjeink sikeréhez. Kezdettől fogva vonzott minket a Mendix, mivel tisztában voltunk a jelentőségével. A Mendix Vezető régiós képviseletként ránk vár a feladat, hogy minél szélesebb körben terjesszük a low-code koncepciót és a Siemens-Mendix technológiát, miközben arra törekszünk, hogy vállalati partnereink számára innovatív megoldásokat nyújtsunk.

Vállalati szintű megoldások

A Mendix platformmal szerzett tapasztalatainknak köszönhetően a BlackBelt abban támogatja vállalati partnereit, hogy kiaknázzák a technológiában rejlő rugalmasságot. Személyre szabott, konkrét igényeknek megfelelő megoldásokat nyújtunk, így kevesebb idő és erőforrás ráfordításával fejlesztünk olyan applikációkat, amelyekkel jelentős költségmegtakarítás érhető el. A másik nagy előnyünk, hogy olyan vállalati szintű megoldásokat nyújtunk, amelyek támogatják az egyedi, illetve harmadik félhez köthető rendszerek integrációját, így a Mendix platformra épült applikációk könnyen kapcsolódnak más rendszerekhez és eszközökhöz.

Nearshore szoftverfejlesztés a BlackBelt-nél

Kiemelten fontos számunkra a szakmaiság és ügyfeleink teljes megelégedésére törekszünk. Éppen ezért azok a vállalatok, akik szoftverfejlesztési igényekkel fordulnak hozzánk, funkcionális, jól megírt és könnyen kezelhető megoldásokat kapnak. Kiterjedt tapasztalattal rendelkezünk a szoftverfejlesztés terén, régóta jelen vagyunk a szakmában és az alkalmazások széles körét nyújtjuk különböző ágazati felhasználásra. Egyedi rálátásunk van a legkülönbözőbb iparágakra és olyan személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek vállalatának konkrét igényeihez illeszkednek. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megismerhesse szolgáltatásaink teljes körét és megmutassuk, hogyan vihetjük sikerre az Ön digitális projektét! Töltse le a Mendix–et most és fedezze fel a low-code fejlesztőiplatformok nyújtotta gyorsabb és intelligensebb alkalmazásfejlesztés nyújtotta lehetőségeket.