A mérnöki munka egyre nagyobb érték

Ne a kereket találd fel újra, nap mint nap! Foglalkozz inkább azokkal a problémákkal, amiket előtted még senki nem oldott meg!

Kódolni továbbra is szabad.

A Mendix nem ellensége a kódolásnak. Sőt! Lehetővé teszi, hogy minden erőfeszítés és kreativitás a lényegre összpontosuljon. A nyitott platform bármikor megengedi, hogy saját kóddal egészítsd ki a projektedet. Lehet ez újrahasznosítható kódrészlet  vagy teljesen egyedi kód is. Saját kód beillesztésével megvalósíthatsz összetett logikákat vagy integrálhatsz külső teszt- és automatizáló rendszereket.

A kedvenc eszközeidtől sem kell megválnod.

Használj tetszés szerinti fejlesztő eszközt és felhőszolgáltatást a megfelelő felhasználói élmény érdekében! Válassz szabadon futtatási környezetet a várható terhelés függvényében! A teljesen nyílt Mendix platform segítségével kompromisszumok nélkül tudod kihasználni a nyílt szabványokban és a nyílt forráskódban rejlő lehetőségeket az átjárhatóság és az integrálhatóság érdekében. A konténer-alapú, cloud-native architektúra segítségével pedig szabadon mozoghatsz a felhőben.

Integrálhatsz bármit. Ezt nevezzük mi rugalmasságnak.

A Mendix gördülékeny kapcsolatot biztosít bármely más alkalmazással az olyan iparági szabványok támogatásával, mint a REST, a JDBC és az OData. A platform fejlesztése során a mérnökök kiemelten nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a Mendix segítségével létrehozott alkalmazások könnyedén illeszthetők legyenek tetszőleges heterogén környezethez.

Verziókövetés, hibakeresés és refaktorálás

A Mendix platform hatékonyan támogatja a központi verziókövetést, méghozzá az igen széles körben elterjedt Apache Subversion (SVN) alapon. Minden egyes, a Mendix platformon létrehozott projekt automatikusan tartalmazza a Mendix Team Server verziókövető rendszert, amely az SVN technológia segítségével tetszőleges számú fejlesztő számára tesz lehetővé az együttműködést.

Dolgozz egyszer, publikálj kétszer.

A Mendix segítségével egyetlen kényelmesen használható rendszerből oldható meg a fejlesztés, a publikálás, a tesztelés és az üzemeltetés. A Mendix tökéletesen használja ki a React Native keretrendszer minden szolgáltatását, hogy egységes felhasználói élményt nyújthasd Android-on, iOS-en és weben.

Telepítés bárhová CI/CD támogatással

Teljes körű CI/CD támogatás a Mendix Developer Portal-on és a platform API-n keresztül egyaránt. Utóbbi segítségével olyan külső fejlesztő eszközök integrálhatók a rendszerbe, mint a Jenkins és a Visual Studio Team Services; Cloud Foundry, Kubernetes és Docker konténertechnológiákkal kombinálva. A minőségbiztosítási eszközök közül a Mendix Application Test Suite (ATS), a Mendix Application Quality Monitor (AQM), és a Selenium érhető el.