Miklósvári Adrienn

-

Mark vezető

Mendix

Kitüntetett Mendix partner és kiemelkedő szoftverfejlesztő cég Magyarországon

Miklósvári Adrienn

September 20, 2022

A Mendix a Siemens leányvállalataként világvezető az olyan vállalati low-code fejlesztői platformok terén, amelyek lehetővé teszik, hogy a cégek gyorsan és könnyen tudjanak egyedi alkalmazásokat fejleszteni, bevezetni és kezelni.

A low-code koncepció és technológia evangelizálása

A Mendix kiemelt partnereként és Magyarország egyik vezető szoftverfejlesztő vállalataként, a BlackBelt-nél ­– amely méretében és növekedési rátájában is kitűnik a többi hasonló cég közül – már régóta felismertük a fejlesztői keretrendszerek, a moduláris architektúra, az újrahasznosítható kódolás és a konténerizáció előnyeit. A felsorolt technológiák terén szerzett jártasságunknak és profi fejlesztőgárdánknak köszönhetően szoftveres innovációs projektjeink kiemelkedően hatékonyak. Mivel tisztában voltunk ezekkel az alapelvekkel, talán nem is meglepő, hogy a Mendix által megfogalmazott célok már kezdettől fogva felkeltették a figyelmünket. Nagyra értékeljük a technológia jelentős szerepét a hazai cégek térnyerésében és megtiszteltetés számunkra, hogy a Mendix egyedüli régiós képviseleteként tevékenykedhetünk. Megadatott nekünk az a lehetőség, hogy minél szélesebb körben terjesszük a low-code koncepcióját, valamint a Siemens-Mendix által nyújtott technológiát, amire küldetésünk kulcsfontosságú elemeként tekintünk. A két cég együttműködésének köszönhetően ügyfeleink a BlackBelt szakértelmére támaszkodva olyan megoldásokhoz juthatnak a Mendix platform segítségével, amelyek képesek konkrét igényeket kiszolgálni. A Mendix platformmal kapcsolatos tapasztalataink és ismereteink révén a BlackBelt fejlettebb, kifinomultabb alkalmazásokat tud fejleszteni.

A Mendix használatának előnyei

A Mendix használatának segítségével a cégek gyorsan tudnak egyedi alkalmazásokat fejleszteni és bevezetni, ami napjaink rohanó tempójú üzleti életében komoly versenyelőnyt jelenthet. A platform olyan vizuális alapú drag-and-drop kezelőfelületre épül, amelyben a felhasználók maguk építhetik és tervezhetik alkalmazásaikat. Emellett előre gyártott komponensek és sablonok széles tárházát kínálja, amelyek új vagy már meglévő alkalmazásokkal és külső rendszerekkel, többek közt adatbázisokkal, webes szolgáltatásokkal, felhőplatformokkal és üzleti rendszerekkel is integrálhatóak. A Mendix olyan, mikroszolgáltatási architektúrára épülő platform, amely a helyszínen vagy a felhőben is bevethető. Ideális választás kisméretű, agilis csapatok számára, mivel tökéletesen illeszkedik az igényeikhez. Az architektúra konténerekre épül, ami lehetővé teszi, hogy automatizálás segítségével az alkalmazások bármilyen felhőkörnyezetben zökkenőmentesen kerüljenek bevezetésre, és így magas színvonalat, ismételhetőséget és gyorsaságot biztosít. Az alkalmazások standardizálása lehetővé teszi, hogy kisebb csapatok is képesek legyenek hatékonyan kezelni az összes műveleti feladatot. A Mendix emellett támogatja az alkalmazások folyamatos kezelését és karbantartását. A platform beépített monitorozási, hibaelhárítási és frissítési eszközöket is magában foglal, melyek segítségével a vállalatok folyamatosan működtethetik alkalmazásaikat és gyorsan elháríthatják az esetlegesen felmerülő hibákat. A Mendix széleskörűen felhasználható platform, amely egyaránt megállja a helyét a gyártó és a logisztikai iparágban, az egészségügyben vagy a pénzügyi szektorban. Számos nyelven, készüléken, élményen és csatornán nyújt támogatást, így bármilyen méretű vállalkozás számára sokoldalúan felhasználható, értékes eszköz.

A BlackBelt és a Mendix közötti partnerség

A BlackBelt és a Mendix együttműködésével egy olyan, erőteljes partnerség jött létre, amely vállalatszintű megoldásokat nyújthat. Segítségükkel a vállalkozások gyorsan és könnyen hozhatják létre és vezethetik be webes és mobil alkalmazásaikat. A Mendix platform használatában szerzett jártasságunknak köszönhetően a BlackBelt segítségével a vállalkozások kiaknázhatják ezt a rugalmasságot és a konkrét igényeiknek megfelelő megoldásokhoz juthatnak. A platformmal kapcsolatos tapasztalatunk segítségével könnyen alakítható megoldásokat építhetnek, amelyek akár a nagyvállalatok igényeit is kielégítik. A BlackBelt emellett segítséget nyújthat az egyéni, valamint a harmadik féltől származó rendszerekkel való integráció terén is, lehetővé téve, hogy a Mendix platformmal épült alkalmazások könnyen összekapcsolhatóak legyenek más rendszerekkel és eszközökkel. Töltse le a Mendixet most és fedezze fel a low-code fejlesztői platformok nyújtotta gyorsabb és intelligensebb alkalmazásfejlesztés nyújtotta lehetőségeket.